WAT WE DOEN

Neem contact op

Transport in de foodsector

Heerkens Transport is al bijna 30 actief als transporteur in de foodsector. Wij werken volgens de hygiënecode TLN. Hierdoor wordt gegarandeerd de wetgeving van voedselveiligheid (HACCP) nageleefd. Onze vrachtwagens zijn geschikt voor stadsdistributie. Onze transportmiddelen beschikken over een PIEK certificaat, wat aantoont dat het voertuig bij het laden en lossen zo weinig mogelijk geluidsoverlast veroorzaakt.

Charter transport

Heerkens Transport biedt logistieke diensten voor verschillende transportbedrijven als charter. Onze chauffeurs houden rechtstreeks contact met jouw planning en verzorgen het vervoer uiteraard volgens de standaarden van jouw transportbedrijf.

Dedicated transport

Bij langdurige (charter)overeenkomsten is er de mogelijkheid om een vrachtwagen van Heerkens Transport in de kleur van de opdrachtgever te spuiten, het logo van jouw bedrijf op onze vrachtwagens weer te geven en de inrichting van de vrachtwagen af te stemmen op jouw transportbehoefte.

Transport met speciale aandacht

Sommige vormen van transport vragen net wat meer aandacht dan andere. Wil je kostbare goederen vervoeren? Of vraagt jouw transport om een unieke aanpak? Heerkens Transport vervoert jouw goederen deskundig, voorzichtig en veilig van A naar B. Wij verzekeren jou dat onze chauffeurs altijd het belang van jouw transport vooropzetten. Het laden, het vervoer en een zorgvuldige levering op de plaats van bestemming; alles heeft hun volle aandacht, zodat jij er zeker van bent dat jouw goederen correct en tijdig worden geleverd.

Bekijk ons wagenpark

Heerkens Transport beschikt over een jong wagenpark. We zorgen continu voor een perfecte staat van het wagenpark om je altijd optimaal van dienst te kunnen zijn.

Bekijk wagenpark