OVER ONS

Neem contact op

A title

Image Box text

1983 – 1991

In 1983 startte Rien Heerkens in ‘s-Hertogenbosch een handelsonderneming. Aanvankelijk waren de hoofdactiviteiten hiervan de inkoop, fabricage en verkoop van (graf)kransen. In 1991 kocht Rien een klein transportbedrijf over. De werkzaamheden van dit bedrijfje waren destijds voornamelijk het transporteren van de (ochtend)krant. Toen de vraag van een klant kwam om met een grotere auto te komen, kocht Rien zijn eerste “bakwagen”, een Volkswagen LT45. Hiermee begon hij met het transporteren van kantoorbenodigdheden. “Rien Heerkens Handelsonderneming en Transport” was vanaf toen de handelsnaam.

1995

Door de toenemende belangstelling voor het transporteren van goederen en het hierdoor groeiende bedrijf, werd in 1995 de transportonderneming Rien Heerkens Transport in Den Dungen gevestigd.

2000

In het jaar 2000 treedt zoon René toe en ontstaat Rien Heerkens Transport V.O.F.
Het bedrijf raakt steeds meer gespecialiseerd in transport in de foodsector. Bakkerij Egberts en co in Hedel vraagt meer inzet en mede hierdoor kan Heerkens Transport V.O.F. groeien tot een bedrijf met 5 vrachtauto’s en ongeveer 10 personeelsleden.

2014

Het plotselinge overlijden van Rien in april 2014 zorgt vanzelfsprekend voor een behoorlijke verandering binnen het bedrijf. René zet het bedrijf voort en laat het bedrijf gestaag verder groeien. 

September 2015

2020

Het bedrijf Rien Heerkens Transport wordt omgezet in Heerkens Transport B.V. Deze naams- en rechtsvormwijziging zorgt samen met een verandering in huisstijl voor een nieuw fris imago en een professionele uitstraling. Inmiddels zorgen 20 medewerkers ervoor dat 7 dagen per week, 24 uur per dag, de klanten voorzien worden in hun transportbehoefte.

Hierboven ziet u het oude logo en het nieuwe logo zoals dat in december 2019 is ontworpen.

September 2021

Wat we doen

Heerkens Transport verzorgt voor u de volgende type transporten: transport in de foodsector, charter transport, dedicated transport en transport met speciale aandacht.

Lees meer