Diensten

June 7, 2016

Schakel Rien Heerkens Transport in voor al uw transportwensen, variërend van het vervoeren  van één pallet of rolcontainer tot een volle vrachtauto. Eén telefoontje en u bent verzekerd dat uw vracht netjes en op tijd van A naar B wordt vervoerd.

Rien Heerkens Transport is gespecialiseerd in:

Stadsdistributie in Nederland en België

Stadsdistributie is een aparte tak van sport. Winkeliers en eindgebruikers stellen steeds hogere eisen aan het op de juiste tijd en plaats ontvangen van de goederen. Om dit alles optimaal te laten verlopen zijn een up-to-date navigatiesysteem en de juiste laad- en losmiddelen noodzakelijk.

Vervoer van drooggoed

Rien Heerkens Transport is al meer dan 15 jaar actief als transporteur in de foodsector. Hierdoor zijn onze vrachtauto’s, hulpmiddelen en chauffeurs volledig ingericht op dit transport.

Servicegerichte oplossingen

Niet alle transport is vooraf precies in te plannen. Doordat wij korte communicatielijnen hebben, kunnen we snel inspringen op plotselinge veranderingen. Eén telefoontje en uw transport is geregeld. Rien Heerkens Transport biedt een stukje extra service naar u en uw klant. Wilt u goederen rechtstreeks bij een klant (desgewenst binnen) laten bezorgen? Wij zorgen ervoor dat dit voor elkaar komt!

Neem voor vragen of het aanvragen van een offerte contact op.